X
La Galera Port Cambrils Ja tenim data per tornar a oferir-li el millor de la nostra cuina.

El dia 15 de març reobrim La Galera amb moltes ganes de que gaudeixi de la bona taula en un entorn inmillorable.
No oblidi fer la seva reserva a través del correu electrònic info@lagaleraportcambrils.com

Restaurant La Galera Port Cambrils.


977 36 17 31
La Galera Port Cambrils
Reserves
977 36 17 31

Port Cambrils
Consolat de Mar, 58
43850 Cambrils, Tarragona

l'equip

La Galera Port Cambrils

El projecte de reforma del restaurant liderat per la Clara Forcada, te com a objectiu principal crear un espai acollidor, amb molta llum natural on el client es sentí com a casa, convertint així a La Galera Port Cambrils en un punt de trobada, un lloc on reunir els amics , a la família o als clients per fer negocis en un entorn agradable i sense més pretensió que les de fer d'amfitrió.

La Galera Port Cambrils

Jordi Colom, cuiner de vocació i gran amant de la gastronomia i del producte, comença la seva trajectòria a Salou, doncs des de la seva infantessa inicia el seu aprenentatje a les cuines del restaurant familiar.

Al llarg dels darrers vint anys ha passat per diferents restaurants especialitzats en peix i cuina de mercat. Ara, l`aventura continua a Cambrils, mantenint el concepte de cuina de mercat, però amb una major diversitat d`opcions a La Galera Port Cambrils ,des d’on ha començat a crear una nova proposta tenint com a punt de partida la llotja de Cambrils.

Una nova il·lusió que li permet seguir gaudint de la seva professió i posar en pràctica allò que només els amants de la bona cuina saben valorar, la seva passió per la millor matèria primera i l'autenticitat.