X
La Galera Port Cambrils Ja tenim data per tornar a oferir-li el millor de la nostra cuina.

El dia 15 de març reobrim La Galera amb moltes ganes de que gaudeixi de la bona taula en un entorn inmillorable.
No oblidi fer la seva reserva a través del correu electrònic info@lagaleraportcambrils.com

Restaurant La Galera Port Cambrils.


977 36 17 31
La Galera Port Cambrils
Reserves
977 36 17 31

Port Cambrils
Consolat de Mar, 58
43850 Cambrils, Tarragona

la terrassa

A la nostra Terrassa podràs gaudir tot l’any del bon temps, el sol, la brisa, el blau del cel i les nits estrellades. Situada al bell mig del passeig del Port de Cambrils, la Terrassa de la Galera Port Vell és l'entorn ideal per gaudir de la millor cuina de mercat de dia o de nit, arrossos en família i amics o perquè no, una vetllada romàntica al costat del mar.

La barra de La Galera

A l’entrada, La Galera Port Vell, recuperem la vella tradició de gaudir dels suggeriments del dia, tapes o compartir els nostres arrossos amb unes canyes a la nostra barra. En un ambient informal, a peu dret o asseguts, La Barra de La Galera et farà de gaudir de sabors amb tradició.

El menjador del mar

Espai obert i elegant, fidel reflex de la nostra personalitat i els nostres plats. Noblesa, qualitat i honestedat. Un espai en sintonia amb la proposta de carta i la nostra cuina de mercat, on el producte és el protagonista i en conseqüència els sabors nets i autèntics.

Bellagio

És la nova aposta, on el concepte de cuina i les propostes elaborades, es traslladen a una excepcional terrassa que presideix l’àtic del local i que es dissenya amb la intenció de la comoditat del dia i l’exclusivitat de la nit. Trobant sempre un racó ideal on menjar a la carta o alguna cosa per compartir, gaudint d’una vetllada especial.


Descubreix-lo!